Moxy

Office

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Inrichting kantoor Moxy, Brussel

Moxy is het bedrijf van een uiterst getalenteerd duo: Zij is grafisch ontwerpster. Hij is specialist in video en post-productie. Froyen & Zeitler mocht een oude, industriële loft omtoveren tot dé geschikte plek voor zoveel creativiteit. Kantoorinrichting met een hoofdletter!

Het oorspronkelijke interieur was bruut, ruw. Al die oude elementen werden in het wit gezet. Daar plaatsten we gladde en strakke materialen tegenover. Dat contrast tussen oud en nieuw zorgt voor een zekere spanning. We voegden gele lijnen toe, schuin, verrassend. De stalen trap is in 1 stuk gemaakt en naar binnen gebracht. Een huzarenstuk, maar zeker de moeite.

De gele verlichting is ook op maat gemaakt. De vloeren werden geel. Samen met het Wengé-hout voel je hierdoor de warmte in het strakke geheel. De glaspartijen zweven op sommige plaatsen onder de muren door. Als je het ziet voelt het onwezenlijk, maar het zorgt voor dat extra scherpe kantje op deze unieke werkplek.

Het spannende interieur is het resultaat waarin de klant en de interieurarchitecten mekaar op een positieve manier uitdagen.

Edmond Tollenaerestraat 56-76 bus 24
1020 Brussel

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18