Schoolinrichting

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Inrichting scholen - Schoolinrichting

De evolutie in onze onderwijssystemen en het zoeken naar de meest efficiënte manier van lesgeven, nopen ons tot het herbekijken en aanpassen van het interieur en de buitenaanleg van onze bestaande scholen. Het opentrekken en samenvoegen van klassen naar “open klassen” en het moduleerbaar maken van verschillende ruimtes vereisen een intelligente aanpak.

De integratie van de nieuwste audiovisuele technologieën in een bestaande infrastructuur vergt niet alleen een uitgebreide technische kennis, maar dient ook rekening te houden met de hedendaagse normen inzake akoestiek, ergonomie, klimatisatie, ventilatie en energieverbruik.

Voordat wij ook maar één schets op papier zetten, zullen wij daarom heel uw project tot in detail analyseren en in kaart brengen.

Van de toegang en circulatie naar de school en in de omgeving, over het dagelijkse traject dat leerlingen en leerkrachten afleggen in de school, tot de juiste lichtinval, akoestiek en plaats voor het smartboard in de leslokalen.

Daarna engageren wij ons om u een verbluffend ontwerp voor te stellen, dat tegelijkertijd slim en functioneel is. U krijgt van ons fotorealistische 3D visuals, gedetailleerde technische plannen en een lichtstudie.

Groot of bescheiden budget? Wij gaan elke uitdaging aan!

Voor elk project gaan wij met evenveel plezier en enthousiasme op zoek naar een prachtige oplossing, die aansluit bij al uw wensen.
Betekom, Brussel, Berlijn, of Budapest… Wij houden van reizen en avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18