Schoolinrichting

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Inrichting scholen, Schoolinrichting

De inrichting van uw school doet ertoe! De evolutie binnen het onderwijs zorgt ervoor dat er meer aandacht gaat naar het interieur en de buitenaanleg van onze bestaande scholen. Open klassen en modulaire ruimtes vragen om een intelligente, nieuwe aanpak. Bij de integratie van de nieuwste audiovisuele technologieën is er nood aan de bijhorende technische kennis en moet er rekening gehouden worden met verschillende normen: akoestiek, ergonomie, ventilatie en energieverbruik.
Froyen & Zeitler is uw partner bij de inrichting van uw school!

Wij analyseren uw project tot in detail en brengen het volledig in kaart. Van circulatieplan tot lichtinval. We engageren ons om u een slim en functioneel ontwerp voor te stellen voor de inrichting van uw school, inclusief 3D-visuals, gedetailleerde technische plannen en lichtstudie. De juiste schoolinrichting maakt het verschil!

Wij gaan elke interieur-uitdaging aan! Contacteer ons!

Interieurproject met een klein of groot budget: wij gaan met plezier en enthousiasme voor u op zoek naar een prachtige oplossing! Betekom, Brussel of Berlijn… Wij houden van avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! We kijken uit naar de samenwerking!

+32 16 64 98 18 welcome@froyen-zeitler.be

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18