Inrichting horecazaak

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Hotel, Restaurant, Café & Hospitality, Horeca

Het succes van een horecazaak hangt af van verschillende factoren. Kwaliteit en service zijn cruciaal, maar tegenwoordig draait alles om totaalbeleving. En daar speelt het interieur van uw bar, hotel of restaurant dé belangrijkste rol. Froyen & Zeitler creëert dat topinterieur voor uw horecazaak!

We maken een totaalanalyse voor u, zodat uw merk en interieur volledig op elkaar zijn afgestemd. Huisstijl, meubilair en verlichting, alles past in het interieurontwerp. De realistische 3D-renders van technische- en uitvoeringsplannen tonen u tot in het allerkleinste detail wat u kunt verwachten.

Wij begeleiden u vanaf het begin van uw interieurproject tot aan de ontvangst van al uw tevreden klanten! En na afloop komen we met veel plezier nog eens tafelen! 😉

#inrichtinghoreca

Wij gaan elke interieur-uitdaging aan! Contacteer ons!

Interieurproject met een klein of groot budget: wij gaan met plezier en enthousiasme voor u op zoek naar een prachtige oplossing! Betekom, Brussel of Berlijn… Wij houden van avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! We kijken uit naar de samenwerking!

+32 16 64 98 18 welcome@froyen-zeitler.be

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18