Scrol naar beneden voor meer informatie.

Horeca, restaurant-inrichting Wallen, Brussel

Stap binnen in Wallen, een gezellig restaurant in Rue Rollebeek, een Brusselse keuvelstraat tussen de Zavel en de Keizerslaan. Je geniet er van zuiderse warmte te midden van frisse kleuren. Froyen & Zeitler deed de totaalinrichting van deze gezellige horeca-zaak en dat in volle corona-lockdown.

Toen we aan de opdracht begonnen was het pand – een oude pizzeria – volledig afgeleefd. Op slechts 3 weken tijd hebben we alles gesloopt en heropgebouwd. Ontwerp en uitvoering verliepen bijna simultaan. Alles werd wit geverfd en we combineerden klassieke brasseriedetails met hedendaagse materialen.

Door het grote raam voelt het restaurant minder compact aan. Binnen kozen we voor tinten en accessoires uit de natuur: bosgroene tegels, een botanisch wandtapijt, marmer, veel planten en hier en daar het geel van de zon. Dezelfde materialen trokken we door naar het terras. Dat werkt eveneens verruimend en zo voel je in het restaurant ook aansluiting met de sfeervolle buurt. En, het eten is er ook overheerlijk! Need we say more!

Rollebeekstraat 13
1000 Brussel

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18