Winkelinrichting

Cyclewear

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting Cyclewear, Achel, fietswinkel

Een totaalprojectje van 800 m²: de nieuwe fietswinkel van Cyclewear is de hemel op aarde voor wielerfanaten. De voormalige meubelzaak werd omgetoverd tot het grootste fietsparadijs van de Benelux en omstreken. Froyen & Zeitler zorgde voor het ontwerp en de uitvoering.

De klik met de opdrachtgevers was er meteen. We maakten verschillende sfeerborden en kwamen zo uit bij de combinatie van hout, geometrische vormen met kleuraccenten in koraal en petroleum.

Qua verlichting kozen we o.a. voor de opvallende lampen van Petite Friture, een knipoog naar de spaken van een fietswiel. Als je de winkel binnenkomt schijnt elk licht zijn eigen kleur. We bakenden ook zones af met kleuren die doorlopen op vloer, muur en plafond. Het is een boeiend geheel. De beleving van de klant staat voorop, zonder dat er ingeboet wordt op winkelcomfort.

De winkelindeling kreeg veel aandacht. We deden een uitgebreide studie en plaatsen alles in een organigram. Waar Cyclewear vroeger items samenbracht per merk, hebben we nu de keuze gemaakt om te werken volgens productgroep: alle helmen samen, schoenen, … . Vroeger lagen brillen moeilijker qua verkoop, maar sinds die nieuwe aanpak vliegen ze de deur uit. Een bewijs dat onze analyse werkt!

Adres: Dorpsstraat 19, 3930 Achel

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18