Kantoorinrichting

Cappelle nv

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Cappelle, Meensel-Kiezegem

Het speelse en creatieve karakter van Froyen & Zeitler komt helemaal terug in het kantoorontwerp voor familiebedrijf Cappelle NV. De opdracht: het gedateerde industriële bedrijfspand klaarstomen voor de jonge, enthousiaste derde generatie. Deze kantoorinrichting werd een realisatie van A tot Z. Design & build; iets wat we zot graag doen!

Wat hadden ze nodig? Waar verlangden ze naar? We hebben écht geluisterd en gepraat met de familie. Die dialoog is voor ons cruciaal. Alles kwam samen in het ontwerp van de nieuwe werkplek. Hun geschiedenis werd onze inspiratie: het verleden in de fruitteelt, de liefde voor de natuur; de schoonheid van de boerenstiel.
Toen ze het 3D-model te zien kregen, was hun reactie: Fantastisch! Doen!

De oude showroom maakte plaats voor een wachtruimte, receptie, balie en voor flexplekken. De boekhouding en administratie plaatsten we tussenin en achteraan kwamen de kantoren van de directie.
Ook zijn er 2 vergaderplekken: hier zit je tussen de appelen en peren.
Letterlijk, want vergaderen of bijbabbelen doe je in de Jonagold- of Conference-zaal mét bijhorende raamfolie.
Je behoudt het contact met anderen, maar je zit toch afgezonderd in een aparte zone van het kantoor.

Als ontwerpbureau hechten we veel belang aan werkcomfort.
Door een slimme indeling geven we de boekhouder privacy en de medewerker van de buitendienst krijgt een toffe flexplek.
Dat is onze filosofie; werken in rust, maar wel nog de aansluiting voelen met anderen. Het geheel is een warme cocon, iedereen voelt zich welkom. En ook de boer komt nog altijd even graag binnen, met of zonder rubberlaarzen.

De familie Cappelle kende Froyen & Zeitler niet. Ze wilden een nieuwe kantoorinrichting en vonden ons via de website. We gingen in dialoog, maakten een analyse en nadien het kantoorontwerp.
Op de afgesproken datum kregen ze de sleutel in handen. Dat is wat Froyen & Zeitler doet; the full service!
Ze zijn zo tevreden dat ze ons meenemen in een volgend project. Dat is het mooiste compliment dat je kan krijgen van een klant. Wij kijken er alvast naar uit!

Adres:
Kapellekensweg 9, 3391 Tielt-Winge

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18