Retail

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting – Retail design

Er is op korte tijd veel veranderd in de functie die winkelinterieurs moeten vervullen. Het steeds toenemende belang van online verkoop zorgt voor nieuwe uitdagingen. Samen met u gaan we die graag aan: winkelen moet een totaalbeleving worden die aantrekt door zijn spraakmakend interieur, dat het DNA van het merk uitdraagt en tegelijk vertrouwen uitstraalt naar de klanten.

We bekijken samen uw doelstellingen, timing en budget. Hiermee gaan we aan de slag om een fantastisch concept te ontwikkelen. De uitstraling is belangrijk, maar ook de geur, kleur, etalage, looprichting en nog zoveel meer. We kijken verder dan enkel het zoeken naar de meest optimale presentatie van uw artikels.

Uw klant moet tijdens zijn aankoop plezier beleven. We durven daarvoor out of the box te denken, originele alternatieven te bedenken en geloven in sterke combinaties.

We werken met plezier kruisbestuivingen en andere ideeën voor u uit: een kledingzaak met een hip kapsalon of een barber shop, een juwelier met een gin tonic bar, een wassalon met een barrista of een speelgoedwinkel met een trendy leeshoek.

Eén ding is zeker, wie uw winkel bezoekt, wilt niet meer naar huis. Maar een goed concept werkt enkel als het ook technisch ondersteund wordt. We bieden een “full scale service” aan van fotorealistische 3D renderings, uitvoeringsplannen, meetstaat, lastenboek, werfopvolging en oplevering.

Groot of bescheiden budget? Wij gaan elke uitdaging aan!

Voor elk project gaan wij met evenveel plezier en enthousiasme op zoek naar een prachtige oplossing, die aansluit bij al uw wensen. Betekom, Brussel, Berlijn, of Budapest… Wij houden van reizen en avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18