Winkelinrichting

Vermarc Sport

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting Vermarc Sport, Roeselare, Sportkledij

Vermarc Sport – kledijleverancier der wielergoden – opende recent een nieuwe winkel in Roeselare en koos Froyen & Zeitler als kopman voor het interieurontwerp en de –inrichting!

Bij de inkom juicht het publiek je toe. Een wandgrafiek loodst je de winkel in. Naast jou staan de renners, klaar voor de strijd. De sfeer is gezet! De huisstijl van Vermarc was een inspiratiebron voor het winkelontwerp: het hardere zwart-wit in combinatie met de zachtere organische vormen. We ontwierpen wandconsoles, kledingrekken en sokkels met gebogen lijnen.

De kassa-zone valt op door zijn flexibele beeldenwand. In het terrazzo-werkblad zie je ook de kleuren terug van de interieurstoffen. De gordijnen van de paskamers zijn zalmroze en we kozen indigoblauw voor de ronde vergaderruimte. Hier kan je in alle intimiteit je teamoutfit kiezen of laten ontwerpen.

De winkel is een totaalconcept, een belevingsruimte: je wordt er omringd door een regenboog aan kledij in een fantastisch glooiend landschap! Het (fiets)uitstapje meer dan waard! Want toerist of prof, ook in u schuilt (waarschijnlijk) een wielergod!

Meensesteenweg 356B, Roeselare

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18