Kantoorinrichting

Sprangers Aluminium

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Sprangers Aluminium, BEERSE

Het fijnste compliment? Een klant die terugkeert voor een nieuw kantoorproject! In een niet zo ver verleden richtten we de showroom van KA Construct in. Nu was het de beurt aan het kantoorgebouw van Sprangers Aluminium! Het werd voor ons een superleuke tweede date, waarbij de tijd voorbij vloog en alles als vanzelf ging! #kantoorinrichting

Bij dit project was er vraag naar optimalisatie van de inrichting van de kantoorruimte. De structuur van het gebouw zat goed, maar de aankleding en flow moesten beter. We creëerden een ontvangstruimte met zit- en koffiehoek en een opvallende open balie met verticale moswand.

In de open werkplek staan de bureaus twee aan twee. Witte muren, licht eikenhout en oranje en blauwe details, een verwijzing naar de kleuren van Sprangers. De nieuwe kamerhoge kastenwand leidt je blik naar het achterliggende kantoor van de directie met zijn akoestische feature-wall met verticale licht- en kleurlijnen.

We pakten ook de presentatie van de alu-producten aan: nieuwe displays, een lage doorlopende kast en vrijstaande tafels voor extra flexibiliteit. De keuken werd uitgebreid met een koffiehoek en in de nieuwe U-vormige refter met blauwe gestoffeerde banken en weelderige planten is het heerlijk lunchen en vergaderen! Op naar samenwerking nummer drie! 

Biezenstraat 22, 2340 Beerse

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18