Residentieel

Gezinswoning Haacht

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Totaalrenovatie gezinswoning HAACHT, residentieel interieur

Dit koppel kocht hun huis, schilderde de muren, plaatste de meubels en trok erin. Pakweg tien jaar later was het tijd voor de grote makeover. Froyen & Zeitler mocht daarbij niet ontbreken. Een residentiële totaalrenovatie! ‘Yes, we can!’

De vrijstaande gezinswoning was degelijk, maar verouderd. De eigenaars houden van strak en modern en ze wilden ruimte om te ontspannen, ontvangen, werken en zoveel mogelijk connectie doorheen het huis. Apart, en toch samen. Een huis op maat!

Voor de lay-out van de woning werd een nieuwe puzzel gelegd. De keuken heeft nu de gewenste aansluiting met de woonkamer, van daaruit loop je naar de speelkamer, die dan weer aansluit bij het bureau. Boven werden badkamers en berging verwisseld van plek. De woning heeft de flow gekregen die voordien ontbrak.

Eénheid in materialen stond voorop; een stijlvolle en sobere afwerking van alle oppervlakken. Denk eikenhouten en warm-grijze vloeren, donker gebeitste eik, donkergrijze wanden en dito maatwerk meubilair. Het volledige huis baadt in een aangename luxe.

Op professioneel vlak hebben onze klanten het druk, dus ontspanning stond hoog op hun wensenlijstje. In de keuken introduceerden we een gloednieuw raam met zitbank en kussens, in de hal een vangnet om te chillen en in de living word je uitgenodigd om te genieten van de oversized zitbank met maatwerk omkasting, geflankeerd door de prachtige Gyrofocus-hanghaard. In de speelkamer klauteren kinderen in de boomhut om rustig te lezen of ze trekken zich terug in een virtuele wereld in de gamehoek. Boven trokken we dezelfde standaard door: slaap- en badkamers werden sereen, warm en rustgevend.

Ook de buitenkant van de woning werd aangepakt. We kaleiden de gevels in het wit, er kwam nieuw buitenschrijnwerk en de houten achterbouw werd volledig opgefrist en vernieuwd waar nodig.
Deze woning ademt gezelligheid en sfeer door de combinatie van maatwerk- en losse meubels, stofferingen, schilderijen en warme verlichting. Het geheel is een plaatje geworden en we vonden het geweldig om deze prachtige thuis te creëren voor dit fijne gezin! #interieurarchitectuur

Residentiële totaalrenovatie te 3150 Haacht

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18