Kantoorinrichting

Argenta Vilvoorde

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Argenta, Vilvoorde, bankkantoor en verzekeringskantoor

Het nieuwe Argenta-kantoor in Vilvoorde is als een zomerse ochtendbries: fris en uitnodigend. Froyen & Zeitler speelde met vorm, materiaal en kleur en creëerde een kantoorinterieur dat erg afwijkt van het standaard bank- en verzekeringskantoor!

Bereid je voor op een wandeling in het park, want buiten is hier binnen . Zachte, glooiende betonlook-zitmodules met planten staan verspreid over het volledige kantooroppervlak. Op de vloer ligt een prachtig patio-tapijt in een unieke compositie.

Achter de balie begint een speelse, krachtige, groene vorm, die met zijn hoogteverschillen en schuine wanden verschillende zones afbakent: een knusse, informele zithoek met boekenkast, een afgesloten kantoor voor een formelere setting en een grotere afgesloten adviesruimte. De diagonale lijnen zorgen voor praktische hoekjes waarin print- en stockagelokaal werden ondergebracht en voor een verhoogde nis met daarop een ronde picknicktafel met gezellige sfeerverlichting.

Een nog grotere, rechthoekige versie van die picknicktafel zie je terug in de open keuken. Hier zet je je neer voor de teamlunch of voor een informeel gesprek met klanten. In dit kantoor heb je steeds de vrijheid om jouw setting te kiezen en ben je niet gebonden aan een vaste plaats.

De indeling van dit bankkantoor nodigt uit tot verbinding en zorgt voor een zekere vrijheid bij zijn bezoekers en werknemers. Soms heb je nood aan privacy, maar vaak is een informele setting fijner. Het interieur is future-proof en multi-inzetbaar: bankkantoor overdag, en daarnaast de ideale ruimte voor recepties, exposities en zoveel meer. Wij zijn alvast benieuwd naar de toekomstige kruisbestuivingen in dit bijzondere kantoor!

Leuvensestraat 45, 1800 Vilvoorde

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18