Winkelinrichting

Tankstation Vanmol

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting Tankstation Vanmol, BOUTERSEM, dagbladhandel en decoratiewinkel

De winkelinrichting van Tankstation Vanmol in Boutersem had al heel wat kilometers op zijn teller. Tijd voor een frisse wind: de familie Vanmol staat er sinds kort in een hedendaags, gezellig en efficiënt ingerichte winkel!

Het winkelpand bestond uit een ‘standaard’ tankshop/dagbladhandel en een bijkomende ruimte met decoratieartikelen. Heel wat producten en té weinig plaats om deze te tonen. Froyen & Zeitler trok de kaart van structuur, overzicht en extra visibiliteit voor de winkelinrichting.

De twee delen van de verouderde winkel werden één. We vergrootten en accentueerden de doorgang tussen de twee winkelruimtes zodat de klant op ontdekking wilt gaan. Bronzen belettering en accenten gidsen je bij het shoppen. De meubels en productdisplays kregen een donkergrijze kleur zodat de producten nog meer in het oog springen. Voor een extra dosis warmte en gezelligheid zorgt het donkere hout. Op de vloer doorheen de winkel siert een prachtige terrazzo-tegel.

Hoewel de oorspronkelijke winkeloppervlakte hetzelfde bleef, voelt de winkel veel groter en ruimer aan. De gebruikte materialen zorgen voor die éénheid waar het winkelpand naar snakte. Onze klant is tevreden en hun klanten ook! Ben je in de buurt van Boutersem, stop dan zeker even bij tankstation Vanmol! Je winkelt er met heel veel plezier!

Leuvensesteenweg 425, 3370 Boutersem

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18