Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting DDS, Leuven

We waren nog volop bezig met de afwerking van het interieur van Acumen, toen we één verdieping lager van start gingen met het nieuwe kantoor voor DDS. Het interieur van dit Leuvense softwarebedrijf werd licht, fris en future-proof: een universele look door yours truly, de enige, échte Froyen & Zeitler!

Voor de opdrachtgevers was het belangrijk dat er groeipotentieel was en dat ze het kantoor eventueel konden herindelen. Dit bepaalde mee ons ontwerp: lichte kleuren, veel losse meubels en extra aandacht voor flexibiliteit, akoestiek en gebruiksvriendelijkheid.

De muren werden wit, olijfgroen en warmrood, een verwijzing naar de huisstijl van DDS. De kleuren vormen een mooie mix met het natuurlijke, warme hout dat we kozen voor deuren en voor het maatwerk.

In het pand komt volop daglicht naar binnen. Daar maakten we optimaal gebruik van door te kiezen voor binnenwanden van glas, die overgaan in gebogen muren.  De balie en de centrale keuken vormen één mooi geheel omdat het meubel in elkaar overgaat.

Leuk detail: de bestaande bureaus werden gepimpt met nieuwe afwerkpanelen zodat deze perfect blenden met het totaalconcept!

Ambachtenlaan 14, 3001 Leuven

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18