Winkelinrichting

Options Brussel

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Totaalinrichting Options, BRUSSEL, SHOWROOM

Bij Options te Anderlecht is het elke dag feest! Letterlijk, want Options verhuurt allerlei prachtigs voor de aankleding van uw receptie. Froyen en Zeitler ontwierp voor deze hofleverancier de showroom en meer: winkelinrichting in party-modus!

De vernieuwde luifel en het nieuwe 3D-logo leiden de klant naar binnen. De weg richting showroom is boeiend door de nieuwe displays, het artwork en de stickers op de muren.

In de toonzaal staan enkele tafels volledig gedekt opgesteld. Tapijten met organische vormen en gordijnen in velours zorgen voor een fijne overgang tussen de verschillende settingen. De hedendaagse aardse poedertinten staan in contrast met het industriële van de ruimte. Deze showroom is helemaal on trend!

Achteraan de toonzaal plaatsten we een wand met boogdoorgang. Op de fraaie achterliggende opbergrekken kan je varianten terugvinden van meubels en materialen. Op glazen wandleggers staat het meest prachtige servies uitgestald. De tafels kunnen op elk moment voor elke klant worden aangepast. Andere stoel, ander servies, … ander feestgevoel!

Flexibiliteit was belangrijk voor onze klant. Een mooie presentatie die naar wens kan gewijzigd worden. Bij je bezoek aan de winkelruimte krijg je een vooruitblik op het perfecte feest. Daarnaast kan de ruimte ook gebruikt worden voor presentaties en events. Het meubilair is makkelijk te verplaatsen en met de uitnodigende loungehoek en prachtige bar is de sfeer onmiddellijk en voor elke gelegenheid gezet!

Rue Lieutenant Lotinstraat 40, 1190 Vorst

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18