Kantoorinrichting

Desmedt BORNEM

Scrol naar beneden voor meer informatie.

TOTAALINRICHTING Desmedt, BORNEM

Een stimulerende kantooromgeving en toch duurzaam? Het ontwerp en de uitvoering van dit kantoorinterieur bij Desmedt te Bornem is van de hand van Froyen & Zeitler!

Desmedt wou een werkplek met aandacht voor het welzijn van hun werknemers: een zowel ergonomisch als ecologisch kantoor. We breidden het kantoor uit met een duplexmodule en kozen voor groene materialen en technieken, letterlijk en figuurlijk. Het mosgroene tapijt, dito wanden en de plantenbuffer, maar ook het groene van ecologisch en energiebewust. We integreerden duurzame materialen: bamboe voor deur- en raamomkadering, trapafwerking en allerlei details. Het tapijt is van gerecycleerde vezels en de verouderde verwarming en technieken werden vervangen door een toekomstgerichte versie.
Het kantoorinterieur ademt sfeer en heeft een aangename flow. We creëerden verschillende werkzones, sommige afgesloten en andere open. Op de glazen wanden zorgt een kleurrijke grasfolie voor de nodige privacy. Waar de muren een mosgroene kleur kregen, trokken we het tapijt door in die kleur. Het stijlvolle kantoormeubilair wordt geflankeerd door vaste en mobiele plantenbakken met prachtige planten. De sfeervolle verlichting is van novalux.
Naast de inkom en de kleedkamers werd ook de eetzaal volledig vernieuwd! Het ‘American diner’-thema van de refter verwijst naar de Route 66-roadtrip van zaakvoerder Henri en werd tot in de puntjes doorgetrokken. Zwart en witte tegels in dambordpatroon, chromé barstoelen met bijpassende tafels en overal de Rock & Roll-sfeer van de jaren vijftig. Lunchen op kantoor was nog nooit zo leuk! Greased lightning!

Cesar van Kerckhovenstraat 110, 2880 Bornem

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18