Kantoorinrichting

Mobix Mechelen

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Mobix, Mechelen, totaalinrichting

Het Mechelse kantoor van Mobix snakte naar een nieuw elan. Froyen & Zeitler blies een frisse wind door het bedrijfspand en zorgde wederom voor een aantrekkelijke en sfeervolle werkomgeving.

Het bestaande kantoor had heel wat werkpunten: veel contactgeluid, een slechte akoestiek en zeer grote werkruimtes. Na een gedetailleerde interieurstudie konden we de juiste beslissingen nemen voor de kantoorverbouwing. We werkten weg wat storend was en voegden toe wat ontbrak. Er werd meer intimiteit gecreëerd, gezelligheid: babbelhoeken, koffiehoekjes, kleinere vergaderplekken en belcellen. we voegden warmte en kleur toe en kozen waar mogelijk voor ecologische elementen. Ook de nieuwe huisstijl werd vertaald in het kantoorinterieur.

Om het industriële karakter van het kantoorgebouw te versterken gebruikten we veel hout en groen (Plant-Axis). Planten verlagen je hartslag, ze maken je rustiger en zorgen voor een betere concentratie. Bovendien wordt je setting vriendelijker. Als je voor planten kan zorgen, dan zorg je ook goed voor mensen.

Mobix kreeg een nieuw imago en een boeiende uitstraling, dé juiste mix om jong talent aan te trekken. Na het eerste contact ging alles heel snel. De volledige doorlooptijd van dit interieurproject was amper 3 maanden. Het kantoor kon steeds open blijven tijdens de ingrijpende kantoorverbouwing en de werknemers kunnen nu welverdiend genieten van hun gloednieuwe werkplek

Smisstraat 54, 2800 Mechelen

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18