Winkelinrichting

Zorgbedrijf De Schakel

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting, Zorgwinkel De Schakel, ANTWERPEN, winkelinrichting

Voor de winkelinrichting van zorgwinkel De Schakel trok Froyen & Zeitler de zonnige kaart! Een gloednieuw winkelconcept in het nagelnieuwe ZNA Cadix!

Het was cruciaal dat je vrolijk werd bij het betreden van de winkel. Het productgamma van De Schakel dient om mensen te ontzorgen, en dat gevoel wilden we letterlijk in de verf zetten. Dat je je als klant gekoesterd en geborgen voelt. Een beetje thuis van huis.

We kozen voor warme kleuren en organische vormen en creëerden zo een uitnodigende winkel. Door het uitgebreide productgamma investeerden we in een zeer intensieve onderzoeksfase; elk product kreeg een plaatsje in het op maat gemaakte meubilair. We introduceerden zones: vooraan de meer alledaagse, achteraan de meer intieme artikels. We hielden rekening met de minder mobiele klant: brede draaicirkels voor rolstoelgebruikers, een toonbank met extra steun, zitbankjes op hoogte.

Er werd ook een bandagisterie voorzien: een ruim pashokje dat je kunt afsluiten met een gordijn. Deze ruimte is multi-inzetbaar door de ingewerkte kast en bank en door het tablet op tafelhoogte. Hier kan een specialist makkelijk een mobiel praktijkmoment houden. Achter de toonbank en de bandagisterie kwam een bureau- en meetingruimte. Het bureau kijkt met een raam uit over de winkelvloer. Zo blijft er altijd connectie met de klant.

Kempenstraat 100, 2030 Antwerpen

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18