Kantoorinrichting

Banijay Lint

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Banijay, Lint, totaalinrichting

Banijay kreeg recent een heel nieuw interieurjasje. Het productiehuis, gekend van tv-programma’s als Familie en De Buurtpolitie, huist in een kantoor van om en bij de 2000 vierkante meter. Deze totaalrenovatie werd dus letterlijk en figuurlijk een zeer grootse design en build!
Het verouderde kantoorpand snakte naar een frisse wind. We namen afscheid van de gedateerde interieurinrichting en de kleuren van de oude huisstijl. Out with the old, in with the new! Een volledig andere look met aandacht voor comfort, warmte en gezelligheid.
Het kantoorgebouw telt twee verdiepingen waarin heel wat functies zitten vervat: kantoor, eetruimte, brainstormplekken en edit- en montagecellen. We plaatsten een trap in de centrale vide en zorgden zo voor een nieuwe flow met een duidelijke connectie tussen beide verdiepingen. Messinglook-platen omranden de vide op de eerste verdieping. Ze zorgen voor afscherming en zijn een prachtige aanvulling bij de trap en hanglampen met diezelfde afwerking. Glijdt je blik naar beneden, dan kijk je op de prachtige kruin van een heuse boom.
Het groene van de planten en van het tapijt, in combinatie met de houtaccenten van het maatwerk, brengt rust in de ruimte. De wanden en accessoires in terracottakleur en de ronde vormen van de notaborden geven een eigentijdse sfeer. Interieur en bedrijf zijn één geworden en dat werkt enorm stimulerend. Loop je nu doorheen het kantoor, dan voel je dat dit dé smoel van Banijay is!

Fabriekstraat 38 bus 6, 2547 Lint

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18