Winkelinrichting

Winkelinrichting R.EV – brandstore

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Winkelinrichting, R.EV – brandstore, SCHEPDAAL, winkelinrichting

We ontwierpen deze prachtige @R.EVbrandstore voor én van Remco Evenepoel! Patrick Evenepoel staat zelf in de winkel en verkoopt er allerlei fietsaccessoires van topmerken als Specialized, Castelli, Oakley en co. Noem dit gerust een fiets-tempel waar het hart van de klant net wat sneller gaat slaan. Een pareltje gecreëerd door yours truly, Froyen & Zeitler!

Dit is meer dan een winkel. Je drinkt een kopje in de koffiebar, krijgt een unieke inkijk in Remco’s leven en wordt ondertussen helemaal in het nieuw gestoken. Je wordt omringd door petten, truien en shirts van Remco’s eigen merk R.EV. Je waant je hier de koning in het wielrennersrijk!

We werkten met de kleuren van R.EV: neon-groen en lichtblauw, in combinatie met nachtelijk donkerblauw. In de koffiehoek voegden we terracotta stoelen en zeteltjes toe. Een mooi contrast met de eikenhouten tafels en toog. Het is een gewaagde, maar meer dan geslaagde combinatie.

In deze unieke R.EV-winkel te Schepdaal kom je ook meer te weten over de R-EV-academy, Remco’s begeleidingsproject van de Brusselse fietsjeugd. Doel van de academy: toptalent spotten én een ticket bemachtigen voor het WK van 2030! Wij vonden het alleszins een voorrecht om deze shop te mogen uitwerken!

Adres: E. Eylenboschstraat 9, 1703 Dilbeek

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18