Kantoorinrichting

Triangle Factory

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Triangle Factory, Gent

Het kantoor van de tech-mannen van Triangle Factory huist sinds kort in een Gents havengebouw.
Ze maken er games, apps en allerlei VR en AR-toepassingen. Froyen & Zeitler transformeerde het casco kantoor: we creëerden het speelse ontwerp en voerden het project volledig uit.

De industriële kantoorruimte was erg imposant, vooral in de hoogte. We deelden ze op in verschillende zones en plaatsten 3 aparte duplexmodules. Een loopbrug verbindt de kantoorzones met elkaar, de balustrade lieten we bewust weg. Dat maakt het spannend. Moest je vallen, dan word je opgevangen door een gigantisch net; een eyecatcher in dit kantoor, maar vooral een heerlijke plekje om tijdens of na het werk te chillen.

Overal zie je zwart en wit terugkomen: de gepolijste betonnen vloer, het gelakte staal, de wanden en bureaus. Hier en daar doorbreken we dat monochrome kleurgebruik: we kozen voor indirecte verlichting en verschillende natuur-eiken elementen. De warme plankenvloer in visgraatpatroon is een echte eyecatcher. En je krijgt ook een vleugje groen. In de inkom word je bijvoorbeeld verwelkomd door een houten graswand met de kenmerkende ‘Triangle’-driehoek.

We integreerden alles in dit kantoorontwerp, zonder te raken aan de oude draagstructuur van het gebouw.
Het werd een mooi huwelijk tussen de originele verroeste stalen kolommen en het verfijnde maatwerk. Het geheel straalt hierdoor rust uit, maar is tegelijk ook krachtig.
Er zitten heel wat functies vervat in deze kantoorruimte en toch hebben we het open gevoel kunnen behouden. Vergaderen, gamen, chillen, werken, eten, feesten… ; deze werkplek geeft je zuurstof!

Dublinstraat 35/007
9000 Gent

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18