Standenbouw

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Standenbouw – Beurzen – Tentoonstellingen

Een beursdeelname is nog steeds één van de meest krachtige communicatiemiddelen en daarom moet er grondig over nagedacht worden. Er zijn namelijk verschillende factoren die het succes van uw opzet kunnen bepalen: de algemene architectuur en vormgeving van de stand, de duidelijkheid van de communicatie over waarvoor uw bedrijf staat, de presentatie van uw producten, de ontvangst van uw bestaande en toekomstige klanten, circulatie op de stand en de optimale inrichting van de technische ruimtes.

We gaan deze uitdagingen met plezier aan. Is uw stand 50 of 5000m2, wij zijn even enthousiast om erover te brainstormen! Niet enkel om de meest creatieve stand te ontwerpen, maar wij zorgen er ook voor dat het praktisch en strategisch allemaal werkt. Wij analyseren uw bedrijf en producten tot in het allerkleinste detail om u te kunnen verrassen met een voorstel dat 100% het DNA van uw firma weerspiegelt.

Elk ontwerp wordt vervolgens gedetailleerd uitgewerkt, gaande van een handschets tot fotorealistische 3D beelden en technische plannen voor de productie. Tegelijkertijd zorgen wij voor een perfecte uitvoering en service tijdens de beurs.

Groot of bescheiden budget? Wij gaan elke uitdaging aan!

Voor elk project gaan wij met evenveel plezier en enthousiasme op zoek naar een prachtige oplossing, die aansluit bij al uw wensen.
Betekom, Brussel, Berlijn, of Budapest… Wij houden van reizen en avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18