Standenbouw

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Standenbouw, Beurs, Tentoonstelling

Een succesvolle beursstand creëer je door rekening te houden met tal van factoren. En daar gaat een heel proces aan vooraf. Froyen & Zeitler heeft heel wat ervaring met het ontwerpen en bouwen van beursstanden. Of uw stand nu 50 m² is of 5000 m², we gaan de uitdaging met heel veel plezier aan!

Bij het ontwerpen bekijken we nauwgezet de vormgeving van de stand, we houden rekening met waar uw bedrijf voor staat en kiezen voor duidelijke communicatie. Uw product wordt optimaal gepresenteerd en we zorgen ervoor dat uw bestaande en toekomstige klanten de connectie voelen met uw merk. We richten de technische ruimtes optimaal in en kiezen voor optimale circulatie binnenin de beursstand.

Elk ontwerp wordt gedetailleerd uitgewerkt, met fotorealistische 3D-renders en technische plannen voor productie. U krijgt een perfecte uitvoering van de beursstand en we ontzorgen u van A tot Z!
Doe nu beroep op onze know how en contacteer ons!

Wij gaan elke interieur-uitdaging aan! Contacteer ons!

Interieurproject met een klein of groot budget: wij gaan met plezier en enthousiasme voor u op zoek naar een prachtige oplossing! Betekom, Brussel of Berlijn… Wij houden van avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! We kijken uit naar de samenwerking!

+32 16 64 98 18 welcome@froyen-zeitler.be

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18