Kantoorinrichting

Group Vrebos

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Kantoorinrichting Group Vrebos, Overijse, showroom buitenschrijnwerk

Er waait een frisse wind bij Group Vrebos. De buitenschrijnwerkspecialist deed beroep op Froyen & Zeitler voor de opfrissing van het interieur van hun showroom en kantoor. Bij ontwerp en uitvoering van dit project werd er volop ingezet op beleving!

In de inkomstvide worden klanten verwelkomd aan het ronde, natuureiken onthaalmeubel. De groene gebogen planten- en moswand van Plant-Axis zorgt voor een speelse en natuurlijke uitstraling. Rechts daarvan vind je de volledig nieuwe kantoorruimte terug. Door de akoestische glaswand van Beddeleem nv kan het personeel in stilte werken, zonder visueel het contact te verliezen. De maatwerkbureaus werden per twee gegroepeerd met daartussen een rustgevende oase van planten.

Links van het onthaal werd de toonzaal volledig heringericht. Witte wanden met de ramen en deuren vormen kleine patio’s. Je krijgt een heel mooi overzicht en het gevarieerde productaanbod van Vrebos komt er helemaal tot zijn recht. Het mosgroene tapijt van Interface en de planten versterken het buitengevoel. De 2 binnenruimtes met eikenhouten vloer worden afgeschermd door roomdividers. De perfecte plek om samen te zitten met de klant.

De kleur van het Vrebos-logo komt in heel het ontwerp terug. Het meubilair van de ontvangstzone en de kinderhoek varieert in blauwtinten en de hexagoontegels van keuken en bar kregen ook die kleur. Op de wanden van de showroom plaatsten we verschillende grafische visuals die F&Z speciaal ontwierp voor Group Vrebos. En daarbij mocht de Vrebos-pinguïn niet ontbreken!

Duisburgsesteenweg 6, 3090 Overijse

Back

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18