Showroom

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Showrooms

Een showroom is niet enkel een ruimte waar producten op een leuke en creatieve manier uitgestald worden. Het is ook een ontmoetingsplaats en hospitality zone, waarmee u graag uitpakt zodat uw klanten overtuigd geraken om voor uw product te kiezen.

Daarnaast worden deze ruimtes heel vaak gebruikt als polyvalente ruimtes voor meetings, presentaties en bedrijfsevenementen, waarbij er heel wat techniek aan te pas komt. Het is een delicaat, maar zeer boeiend proces om al deze aspecten met elkaar te combineren.

We gaan de uitdaging graag aan om een strategische en functionele productpresentatie te creëren waarin gezelligheid en cosyness samensmelten.
Daarbij is nauw overleg uitermate belangrijk, zodat wij een duidelijk inzicht krijgen in het DNA van uw bedrijf, om dat te kunnen vertalen in een totaalconcept voor uw showroom. Op die manier zal uw showroom een belevingsruimte worden, waar zelfs de concurrentie graag in zou willen vertoeven!

Om tot dit resultaat te komen, bieden wij vanaf het begin onze allerbeste service aan: van fotorealistische 3D renders en gedetailleerde technische plannen tot uitvoering en nauwgezette begeleiding doorheen het hele proces.

Wij gaan elke interieur-uitdaging aan! Contacteer ons!

Interieurproject met een klein of groot budget: wij gaan met plezier en enthousiasme voor u op zoek naar een prachtige oplossing! Betekom, Brussel of Berlijn… Wij houden van avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! We kijken uit naar de samenwerking!

+32 16 64 98 18 welcome@froyen-zeitler.be

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18