Hotelinrichting

Scrol naar beneden voor meer informatie.

Hotel Restaurant Café & Hospitality

Hotel, restaurant of bar, dé sleutel tot succes is moeilijk te definiëren, maar het ligt meestal in de unieke combinatie van creatieve ideeën die elkaar versterken. Kwaliteit en goede service zijn niet meer voldoende, klanten verwachten vandaag een totaalbeleving die al hun zintuigen prikkelt.

Als ontwerpers kunnen wij uw gasten uiteraard niet verwelkomen, of hun biefstuk klaarmaken en serveren, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat dat in een kader gebeurt, dat even lang zal bijblijven als uw gastvrijheid en gastronomisch talent.

Daarbij focusen wij ons niet enkel op het interieur, meubilair en de verlichting, maar ontwerpen we eveneens een volledige huisstijl, zodat alles perfect op elkaar afgestemd is en een volmaakt en harmonieus geheel vormt.

U zal versteld staan van de perfect realistische 3D renders en de tot in de allerkleinste details uitgewerkte technische plannen en uitvoeringsplannen.

Het is met het allergrootste plezier en bijzondere aandacht dat wij uw project van het prille begin zullen begeleiden tot aan de eerste tevreden klanten. En na afloop ziet u ons ongetwijfeld nog regelmatig terug 😉

Groot of bescheiden budget? Wij gaan elke uitdaging aan!

Voor elk project gaan wij met evenveel plezier en enthousiasme op zoek naar een prachtige oplossing, die aansluit bij al uw wensen.
Betekom, Brussel, Berlijn, of Budapest… Wij houden van reizen en avontuur, dus contacteer ons, waar u ook bent! +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18

Zin om samen te werken?

Vertel het ons +32 16 64 98 18